Skip til hoved indholdet

Repræsentantskabsmøde 2021

Repræsentantskabsmøde 2021

Gå tilbage

Torsdag d. 24. juni blev VAB´s årlige repræsentantskabsmøde afholdt på Rotationen i Holbæk. Udover repræsentantskabet deltog bestyrelsen samt ledelse og medarbejdere fra VAB.

Bestyrelsesmedlem Steen Klink blev igen i år valgt som dirigent.

Formand Jørgen ”Clemme” Clemmensen, som kun har siddet på posten i 1 år, fremlagde bestyrelsens beretning. Med et år præget af corona-virus, kunne han selvfølgelig ikke undgå at berøre dette emne, og hvordan nedlukningen havde haft indflydelse i VAB med oprettelse af hjemmearbejdspladser, elektroniske møder m.m. Men med alles velvillighed og gode indstilling er det gået over al forventning.

Det har været et utrolig travlt år med fusion af henholdsvis Boligforeningen Dianalund og Boligselskabet af 1942 i Nykøbing og her udover aflevering af 5 nybyggerier.

Formanden roste VAB´s gode økonomi, hvor langt de fleste afdelinger har et overskud.

Efterfølgende gennemgik Udvikling- og forvaltningschef Inge Nielsen VAB´s økonomi, hvorefter regnskabet og budgettet blev godkendt.

Der var i år flere forslag, som repræsentantskabet stod overfor at skulle stemme om:

  • Oprettelse af nyt selskab til opførelse af andelsbolig-byggerier.
  • Sammenlægning af 8 boliger (ældreboliger som er bygget om til familieboliger) i afd. 144 – Havevangen i Fårevejle


Begge punkter blev enstemmigt godkendt, og i samme forbindelse opfordrede VAB´s administrerende direktør Karsten Krüger til at kontakte bestyrelsen, hvis andre boligafdelinger var interesseret i en sammenlægning.

Ydermere skulle nogle vedtægtsændringer til afstemning, som også blev enstemmigt vedtaget, men da fremmødet ikke var stort nok, skal der endnu en afstemning til mandag d. 5. juli på kontoret i Jyderup.


Herefter var der genvalg af bestyrelsen uden modkandidater, og igen i år var der kampvalg om suppleant-posterne.


Afslutningsvis orienterede administrerende direktør Karsten Krüger om VAB´s 5 nybyggerier på henholdsvis Vølunden II og Havnen i Holbæk, Klosterkrogen i Kalundborg, Doktorhaven i Dianalund og Rørvigvej i Nykøbing, som blev afleveret sidste år. Med et dias-show kørende i baggrunden af disse flotte nybyggerier, fortalte han om opførelse og aflevering af byggerierne samt om de udfordringer, nogle af byggerierne har haft.

Efterfølgende blev en lækker middag serveret i de tilstødende lokaler på Vandrerhjemmet, hvor den gode stemning fortsatte blandt deltagerne.

Hvem sidder i organisationsbestyrelsen?