Skip til hoved indholdet

Temadag om afdelingsbestyrelsens roller og samarbejde

Temadag om afdelingsbestyrelsens roller og samarbejde

Gå tilbage

80 beboerdemokrater fra 35 afdelinger sammen med driftschefer, inspektører, tekniske sagsbehandlere og direktionen, havde lørdag den 8. oktober taget imod tilbuddet om en temadag om afdelingsbestyrelsens opgaver.


Direktionen havde sammen med konsulent Tinus Lassen fra BL lavet et spændende program, som gav inspiration til afdelingsbestyrelsens ansvar og roller - både overfor beboerne og administrationen men også en forventningsafstemning om opgavefordelingen.


Dagen begyndte med fælles morgenbuffet i Restaurant Sidesporet. Administrerende direktør Karsten Krüger bød velkommen i Rotationens lokaler, hvor der var dækket op med 12 rundeborde med plads til 8 deltager ved hvert bord.


Karsten Krüger indledte mødet med at præsentere VAB´s værdier, vision og strategi, som var blevet til i samarbejde mellem organisationsbestyrelsen og medarbejderne. Det var en introduktion og invitation til en fortsat udvikling af det gode samarbejde og den gode dialog med afdelingsbestyrelserne.


En veloplagt Tinus Lassen fra BL tog herefter over og gennemgik de formelle roller og ansvar for organisationsbestyrelsen, afdelingsmødet og afdelingsbestyrelserne. Der var under mødet forskellige gruppeopgaver, som gav nogle rigtigt gode snakke ved bordene og mange konstruktive inputs til at styrke og udvikle samarbejdet mellem afdelingsbestyrelserne og administrationen.


BL´s præsentation findes her.


Sidst på dagen introducerede Betina Palmbo VAB´s nye hjemmeside, som har fået et nyt og flot design med vægt på brugervenlighed. Som noget helt nyt kan lejerne nu logge på MitVAB og se sine lejerdokumenter, se sine kontaktpersoner samt rette direkte henvendelse til VAB.


Afslutningsvis orienterede direktør for byggeri, renovering og bæredygtighed Kirstine Toft om VAB’s strategi for varmekonvertering af de mere end 80 afdelinger, som i dag har gasfyr – en opgave vi alle ved haster!

Beboerdemokrati

Læs mere om beboerdemokratiet