Skip til hoved indholdet

40 år i samme bolig blev fejret

40 år i samme bolig blev fejret

Gå tilbage

I 40 år har Grethe boet i sit hjem i Skolevænget i Svebølle, og hun har absolut ingen planer om at flytte derfra foreløbig.
Hun flyttede ind med sin nu afdøde mand i 1983, og sammen fik de 2 børn, som voksede op i boligen. Hendes børn er nu voksne og for længst fløjet fra reden.


Grethe sidder i sin hyggelige og velindrettede stue og fortæller om sine mange dejlige minder gennem de 40 år. For med 40 år i samme bolig, er der sket en masse gennem tiden.


Grethe keder sig ikke – langt fra endda. På aktivitetscentret lige i nærheden findes en pensionistforening, hvor hun holder meget af at komme til de sociale arrangementer. Det er arrangementer lige fra den ugentlige fredagscafé til koncert med Fede Finn og Funny Boyz, hvor der til sidstnævnte skulle - med Grethes egne ord - ”Ha´været gang i den”.


Gennem de sidste 10 år har en håndfuld naboer i Skolevænget fundet hinandens hyggelige selskab. Det er hvad enten, om det er til en lille hurtig kop kaffe, eller til spontan hygge på terrassen med et godt glas rødvin og med et lækkert stykke kød simrende på grillen imens.


Det er også sammen med disse naboer, at Grethes 40 års jubilæum i samme bolig blev fejret over en god frokost. Mens hun står og kigger på blomsterne og rødvinen, som hun fik i ”jubilæums-gave”, tænker hun tilbage på dagen med et glimt af lykke i øjet. For med disse fantastiske naboer og ikke mindst hendes familie omkring sig, kan hun kun smile og blive bekræftet i, hvorfor hun har boet så længe i samme bolig.

Læs mere om boligerne i Skolevænget